Archive for юли, 2015

Обновяването до Windows 10 за PC е официално достъпно в 190 държави

Microsoft официално съобщи в своя блог, че безплатното обновяване към новата операционна система Windows 10 е достъпно в 190 световни държави. Да си припомним, че безплатното обновяване важи за всички притежатели на действителни лицензи за Windows 7 и Windows 8.х. Днес започна първата вълна обновявания, като на първо място са потребителите, първи направили резервация за обновяване към ОС Windows 10.

Вчера започна предварителното зареждане на ъпдейтите за новата операционна система и много потребители няма да се нуждаят от допълнително изтегляне на файлове. Инсталирането на новата Windows 10 може да бъде инициирано и чрез Windows Update, а когато необходимите файлове се изтеглят, операционната система ще съобщи, когато всичко е готово за инсталиране. Заедно с Windows 10 стартира и некомерсиалната акция #UpgradeYourWorld.

Обновяването ще се разпространява на вълни и е напълно възможно днес да се появят проблеми с изтеглянето и инсталирането на необходимите файлове, дори и при резервирано обновяване. Необходимо е да се изчака, докато системата предложи инсталация.

Онлайн магазин:

Kalset.com във Facebook
Kaldata.com
Времето в Перник

Kalset.com ® 2010-2016. Всички права запазени.