Archive for юни, 2018

Разкодиране към мобилен оператор

Разкодирането на телефон обикновено се налага, когато апаратът е бил закупен от определен мобилен оператор в България или чужбина. Заключването на телефоните става чрез уникален код, поставен в телефона от производителя по поръчка на GSM операторите.

Заключването на телефоните става чрез уникален телефонен код поставен в телефона от производителя по поръчка на GSM операторите.По този начин GSM операторите са сигурни, че телефоните ,които те продават няма да бъдат използвани с други мобилни мрежи,докато не бъде поставен уникален код за да бъде отключен.

Ние предлагаме възможно най-ниската цена за професионално разкодиране на телефони, но това далеч не означава, че стойността на услугата е еднаква за всеки. Цената на услугата се базира на няколко ключови фактора като:

  • Модел и марка на апарата;
  • Операционна система;
  • Мобилен оператор, към който телефонът е заключен;
  • Тип на заключването – през мрежа или телефонен код.

Можете да се свържете с нас по телефона или да направите онлайн запитване относно цената за разкодиране на смартфон, като ни посочите всички необходими данни. Ние ще се свържем с вас, за да ви информираме относно дължимата сума, и за да направим нужните уточнения относно изпълнението на процедурата. Тел за контакт: 0876 911 464

При разкодиране на телефони, ние използваме най-добрите софтуерни инструменти, което ни дава правото да предоставим гаранция за всеки отключен в сервиза ни апарат.

Онлайн магазин:

Kalset.com във Facebook
Kaldata.com
Времето в Перник

Kalset.com ® 2010-2016. Всички права запазени.