Изграждане на видеонаблюдение

Калсет Компютърс предлага проектиране, изграждане и монтаж на системи за видеонаблюдение за района на Перник и София. Фирмата разполага с квалифициран екип от професионалисти с над десет годишен опит в областта на видео системите за сигурност и тяхното изграждане. Към момента имаме над 30 успешно изградени обекти само на територията на Перник, като един от основните стремежи на фирмата е високата степен на задоволство на нашите клиенти. Поради тази причина, Калсет Компютърс подхожда с изключително голяма отговорност към изискванията на всеки свой клиент.

Предлагаме безплатен оглед за всички свои клиенти в рамките на Перник и София и гарантираме най-добрите, конкурентни за пазара цени!

Dahua-authorised-banner-1

Системите за видеонаблюдение навлизат масово в нашия живот – от използването им в бизнеса, до употребата им с напълно лично предназначение. Ако, обаче, все още не сте сигурни, дали Ви е необходима една такава система за видеонаблюдение, ето няколко причини, които могат да отговорят на вашите съмнения:

1. Ще сте наясно с всички критични събития за Вашия бизнес или собственост.
2. Ще решите голяма част от проблемите с персонала.
Един от най-наболелите проблеми в съвременния бизнес е проблемът със служителите.
3. Недобросъвестно изпълнение на служебните задължения, уплътняване на работното време, нехайно отношение към машини и съоръжения, разхищение на суровини и материали, вътрешни кражби, лошо отношение и обслужване на клиенти и умишлено причинени повреди са част от нещата, който спъват развитието на повечето организации.
4. Ще увеличите Вашия оборот.
Прaктиката показва, че при обекти като заведения, магазини, козметични салони и производственни предприятия след внедряване на система за видеонаблюдение, прекият или косвен дневен оборот се увеличава с 20 до 50%.
5. Ще облекчите и направите по-ефективна работата на охраната.
6. Защото инвестицията в система за видеонаблюдение е с възвръщаемост от три до шест месеца.
7. Вашият бизнес ще работи за Вас, а не за други хора.

Видеонаблюдението отдавна не е онази скъпа глезотия която всички помним. Услугата сава все по достъпна, като в същото време качеството непрекъснато се подобрява! Всеки проект за изграждане на система за видеонаблюдение фирмата приема като личен ангажимент, който се стреми да разреши бързо, ефективно и професионално.

Калсет Компютърс е официален дистрибутор на техника за виденаблюдение DAHUA и винаги предлага на Клиентите си само оборудване DAHUA с 2 години гаранция и доказан произход и качество!

Dahua-CCTV-IN-Dubai-UAE-300x150

tags: видеонаблюдение, перник, мегапикселови, камери, ip, камери, dvr, двр,

Остави коментар

You must be logged in to post a comment.

Онлайн магазин:

Kalset.com във Facebook
Kaldata.com
Времето в Перник

Kalset.com ® 2010-2016. Всички права запазени.