Информационните технологии са необходим елемент от бизнес процесите, поради това че ИТ ресурсите са изключително важни за успеха на фирмите, от голямо значение е тези системи да функционират максимално ефективно с възможно най-малки прекъсвания. Ако постоянно се сблъсквате с едни и същи компютърни проблеми, може би е време да ни се обадите.Нашите усилия са насочени да направим работата Ви продуктивна и приятна.Ние сме специализирани в компютърна поддръжка на частни клиенти, малки и средни фирми, както и големи корпорации.

Можете да ни потърсите за решаване на проблеми свързани с хардуер или софтуер, помощ при работата с Вашия компютър,помощ при настройване и изграждане на Вашата локална, кабелна или безжична мрежа, инсталиране и настройка на различни софтуерни продукти. Ние можем да ви помогнем и при разработката, поддръжката и оптимизацията на фирмената Ви интернет страница и електронна поща. Калсет предлага професионални и достъпни компютърни услуги,
системна поддръжка на Windows и Linux базирани сървъри .
Гарантира бърза и стабилна работа на компютрите и офис техниката Ви.

Защо Kalset.com да ремонтира компютрите ви?

Защото голяма част от нашите „колеги“ просто казват „не може да се поправи“ или „ще го поправим но ще излезе скъпо“. За разлика от „колегите“ Kalset.com работи на друг принцип. Ние сме на мнение, че ако някой се хване да свърши една работа, трябва да се вложи сърце, а не просто да се търсят облаги, защото за нас Вашите усмивки и добри отзиви имат значение.

Компютрите (респективно лаптопите, мониторите) вече не са просто част от нашето ежедневие, а необходимост.
Малко или много всички вече сме зависими от тяхната добра работа, дали за да умирим децата като ги оставим да играят на игри, или да направим справки за сметките си, да проверим пощата си, да работим от разстояние и т.н. Знаем колко е важно компютъра ви да работи възможно най-добре за параметрите с които разполага.

Винаги работим максимално бързо, като едновременно с това предлагаме безкомпромисно качество на услугите на конкурентни цени.