Професионални решения за видеонаблюдение без аналог в качеството! Ptz, булет,куполни, fisheye камери до 12 мегапиксела по коаксиал или ftp кабел!

Гр.Перник кв.Изток ул.Юрий Гагарин №10 вх.Г (до банка ДСК). тел. 0876 911 464

Фирма „Калсет Компютърс“ ЕООД предлага проектиране, изграждане на професионални системи за видеонаблюдение. Фирмата разполага с квалифициран екип от професионалисти с над десет годишен опит в областта на видео системите за сигурност и тяхното изграждане. Само от началото на 2018 -та имаме над 40 успешно изградени обекта, като един от основните стремежи на фирмата е високата степен на задоволство на нашите клиенти. Поради тази причина, „Калсет Компютърс“ ЕООД подхожда с изключително голяма отговорност към изискванията на всеки свой клиент.

Предлагаме безплатен оглед за районите на София и Перник. За проекти извън Софийска област можете да ни потърсите на телефон +359876911464.

Системите за видеонаблюдение навлизат масово в нашия живот – от използването им в бизнеса, до употребата им с напълно лично предназначение. Ако, обаче, все още не сте сигурни, дали Ви е необходима една такава система за видеонаблюдение, ето няколко причини, които могат да отговорят на вашите съмнения:

1. Ще сте наясно с всички критични събития за Вашия бизнес или собственост.
2. Ще решите голяма част от проблемите с персонала.
Един от най-наболелите проблеми в съвременния бизнес е проблемът със служителите.
3. Недобросъвестно изпълнение на служебните задължения, уплътняване на работното време, нехайно отношение към машини и съоръжения, разхищение на суровини и материали, вътрешни кражби, лошо отношение и обслужване на клиенти и умишлено причинени повреди са част от нещата, който спъват развитието на повечето организации.
4. Ще увеличите Вашия оборот.
Прaктиката показва, че при обекти като заведения, магазини, козметични салони и производственни предприятия след внедряване на система за видеонаблюдение, прекият или косвен дневен оборот се увеличава с 20 до 50%.
5. Ще облекчите и направите по-ефективна работата на охраната.
6. Защото инвестицията в система за видеонаблюдение е с възвръщаемост от три до шест месеца.
7. Вашият бизнес ще работи за Вас, а не за други хора.

Видеонаблюдението отдавна не е онази скъпа глезотия която всички помним. Услугата сава все по достъпна, като в същото време качеството непрекъснато се подобрява! Всеки проект за изграждане на система за видеонаблюдение фирмата приема като личен ангажимент, който се стреми да разреши бързо, ефективно и професионално.

Фирма „Калсет Компютърс“ ЕООД винаги предлага на Клиентите си само марково оборудване с 2 години гаранция и доказан произход и качество.

Фирма „Калсет Компютърс“ ЕООД изгражда и паркинг решения с интелигентни Камери за разпознаване на регистрационни табели. Широчина за разпознаване една пътно транспортна лента и скорост на автомобила до 40km/h. Loop или видео задействане на разпознаването. White List с до 10 000 рег. табели. Подходящи за EU рег. табели. Релеен изход за управление на бариера.

Решенията за паркинг са комплексни и гъвкави и спомагат за управлението на тези помещения като осъществяват желания пропусквателен режим на база четене на номера. Системите предоставят пълна картина на моментното състояние на паркингите и спомагат за намиране на паркирани превозни средства. Също така може да се проверяват неправилно паркирани или безопасно паркирали превозни средства. Решенията за паркинг спомагат за повишаване ефективността на наличните площи и парко места и за своевременна реакция за сигурността на помещенията.

Фирма Калсет Компютърс ЕООД предлага цялостни решения за интеграция на съвременни мегапикселови системи за видеонаблюдение.

✅ #Системи за #видеонаблюдение на дома
✅ Системи за видеонаблюдение на #работни #места ✅ Системи за видеонаблюдение #училища или #детскиградини
✅ Системи за видеонаблюдение на #бизнес #обекти – тип: #магазини , #офиси, #заведения #халета #заводи

Фирма Калсет Компютърс ЕООД разработва индивидуални проекти за изграждане на независимо автономно видеонаблюдение посредством фотоволтаични соларни панели. Отлично решение за пчелини с кошери и други обекти без достъп до електрозахранване.
Подходящо за #селскостопански обекти, #животновътство, #пчелини с #кошери #фермидр.

– #Наблюдение през #телефон или #лаптоп
– Запис при #движение #motiondetection
– Уведомление при движение на Email или SMS
– Autotracking функция за проследяване на обекти
– Съвременни DVR и NVR устройства с изкуствен интелект предлагащи богат набор от функции.

Фирмата предлага:
Разработване и внедряване на отделните проекти към изискванията на клиентите, закупуване и доставка на оригинално оборудване с 24 месеца гаранция, #Инсталация и #настройки.
#Абонаментна #поддръжка
✅тел. за контакт: 0876 911 464.

tags: видеонаблюдение, pernik, перник, мегапикселови, камери, ip, ahd, dvr, двр, 4k, fullhd, fhd, 1080p, nvr, ptz, кошери, селскостопанство, ферми, пчелин, пчелини, селско, стопанство

 

Фирма „Калсет Компютърс“ интегрира камери на сграда на годината 2019.

„RUHouse“ Сграда на Година 2019 за ЖИЛИЩНИ СГРАДИ И КОМПЛЕКСИ НАД 10 000 КВ.М. РЗП. RUHouse е жилищен комплекс от 8 етажа, в полите на Витоша, с гледка към планината и към града. Съчетава отлична локация в район с всички градски удобства, съвременна архитектура, изпълнение с качествени материали, нови технологии и добро планиране.

Фирма „Калсет Компютърс“ ЕООД има удоволствието да бъде част от технологично-луксозният комплекс. Нашият екип от професионалисти интегрира поетапно (три етапа) сървърна система за видеонаблюдение състояща се от 60 бр. високачествени 4 МРixel IP камери DAHUA Technology разположени по периферията на сградата и двете нива на подземния паркинг.